Löydä Wood-Mizerin LX50START ja LX50SUPER – paras hinta pienen budjetin sahoissa

Discover Wood-Mizer LX50START and LX50SUPER – the Best Price in Low-Budget Sawmills
24.10.2023

 

Wood-Mizer on päivittänyt LX50-sahasarjaansa mukauttaen tarjontaansa vallitseviin markkinaolosuhteisiin ja asiakkaiden kasvaviin odotuksiin. Asiakkaat etsivät yhä enemmän kustannustehokkaita tuotteita, joiden suorituskyky on verrattavissa ammattikoneisiin. Täydellinen esimerkki tästä ovat uudet sahamallit LX50START ja LX50SUPER, jotka ovat taloudellisimpia sahoja harrastelijoiden ja aloittelijoiden sahojen segmentissä.

Wood-Mizerin LX50-sarjan vannesahat ovat huippuvalinta saatavilla olevien kompaktien koneiden joukosta. Ne tarjoavat houkuttelevan hinnan, korkeamman laadun ja toimivuuden verrattuna vastaaviin Aasian maista tuotuihin koneisiin. LX50-sahat ovat kuuluisia kestävyydestään, luotettavuudestaan ja helppokäyttöisyydestään. Verrattuna LX50-sahojen sahausparametreja tämän luokan muihin sahoihin, on helppoa havaita, että Wood-Mizerin sahat tarjoavat eniten.   LX50START-sahalla voidaan työstää halkaisijaltaan jopa 66 cm:n ja 3,10 m:n pituisia tukkeja, kun taas LX50SUPER-sahalla näiden mitat ovat vastaavasti 66 cm ja 3,70 m.  Tämä tarkoittaa, että puun kanssa työskentelevät harrastelijat voivat toteuttaa erilaisia projekteja ja saavuttaa erinomaisia tuloksia säilyttäen samalla kilpailukykyisen hinnan.

Wood-Mizer korostaa merkittävästi valmistusprosessiensa laatua yli 30 vuoden sahatuotannon kokemuksellaan. Monet LX50-sarjan sahoihin liittyvät rakenneratkaisut on lainattu isommille puuntyöstöyrityksille suunnitelluista malleista. LX50-sarjan sahan vastaanottaville asiakkaille toimitetaan kokonaan valmistettu tuote suoraan Wood-Mizerin Euroopan tehtaalta Puolasta. Se on valmistettu laadukkaista komponenteista ja osista hyödyntäen nykyaikaista teollisuusteknologiaa, mukaan lukien tuotantoautomaatio.

 

 

LX50-sahasarjan päivitys lisää etuja käyttäjälle 

LX50-sarjan sahojen toiminnallisuuden lisääntyminen on seurausta Wood-Mizerin insinöörien tekemästä uudistamisesta. Päivitettyjen LX50START ja LX50SUPER sahojen ominaisuutena on sahapään kidan yksinkertaistettu muoto ja optimoitu sahapään maston rakenne.

Molemmissa sahoissa on kolmeosainen sahauspöytä, joiden osioiden mitat ovat 1,33 m START-versiossa ja 1,53 m SUPER-versiossa. Lisäksi maksimisahauspituutta voidaan mukauttaa käyttäjän tarpeiden mukaan pidentämällä sahauspöytää lisäjatkeilla.

LX50START-sahassa on vakiona neljä sivutukea, jotka ovat helposti asetettavissa sahauspöydän rungossa sijaitseviin niille tarkoitettuihin koloihin (kaksi pitempää ja kaksi lyhyempää). LX50SUPER-saha erottuu kahdella säädettävällä sivutuella, jotka ovat nopeasti säädettävissä akselinsa varassa ylös tai alas ja täten sovittamalla niiden korkeuden sahattavaa tukkia varten oikealle korkeudelle. LX50-sarjan sahojen poikittaisia sahauspöydän penkkejä on muutettu kasvattamalla niiden määrää viiteen (kuusi LX50SUPER-sahassa) ja vahvistettu lisäksi tangoilla. Sahan START-malli on varustettu yhdellä manuaalisella tukkipuristimella samalla kun SUPER-mallissa on kaksi tukkipuristinta. LX50SUPER-sahassa on vakiona säädettävät jalat samalla kun ne ovat saatavana lisävarusteina LX50START-sahaan.

 

 

LX50-sarjan sahojen käyttö on ergonomista ja intuitiivista, ja käyttäjän asento on mukava ja miellyttävä tarjoten näin optimaalisen näkyvyyden sahausprosessiin. Käyttäjä voi säätää manuaalisesti sahapään korkeutta kampea käyttämällä ja lukea sen asteikolta. Samalla eteen- ja taaksepäin syöttöliike saavutetaan tasaisesti työntämällä laakereiden päällä liikkuvaa sahapäätä. Molemmissa malleissa on teränpuhdistusjärjestelmä käsiventtiilillä ja teränkiristysjärjestelmällä, joka perustuu osoittimella varustettuun ruuviin. Luotettava ohjausrullajärjestelmä varmistaa terän vakauden, joka on samanlainen kuin suuremmissa Wood-Mizerin sahoissa. 

Kohler-moottorit tunnetaan niiden korkeasta suorituskyvystä ja luotettavuudesta hyödyttäen näin asiakasta käytön aikana. Asiakkaat voivat valita LX50START-sahamalliin 9 HV:n Kohlerin G9 bensiinimoottorin tai 4 kW:n sähkömoottorin EH5, samalla kun tuleva käyttäjä voi valita LX50SUPER-sahamalliin 14 HV:n Kohlerin G14 bensiinimoottorin tai 5,5 kW:n sähkömoottorin EH7.

Erilaisten puulajien tehokkaan käsittelyn kannalta on tärkeää valita sopiva terätyyppi ja profiili mielellään tietenkin Wood-Mizerin laajasta terävalikoimasta. Suositeltujen terien leveys on 32 mm, paksuus 0,9 - 1,14 mm ja pituus 3 340 mm, mikä mahdollistaa tehokkaan materiaalituotannon minimaalisella sahanpurujätteellä.

 

 

Hintaan sisältyy ammattimainen tekninen tuki ja ilmainen toimitus  

Tuotteella on kahden (2) vuoden takuu ja ammattimainen tekninen tuki, joka antaa tuleville asiakkaille luottamuksen siihen, että he ovat tehneet viisaan investoinnin. LX50-sahasarja toimitetaan veloituksetta EU-maihin ja se on helposti ostettavissa eri kanavilta mukaan lukien Wood-Mizerin verkkokauppa osoitteessa https://woodmizer.fi/e-store

Merkittävä etu LX50-sahan asiakkaille on tuotteen saatavuus ja nopea toimitus – tilauksen valmistumista ei tarvitse odotella viikkoja. LX50START- ja LX50SUPER-sahat toimitetaan Wood-Mizerin Euroopan pääkonttorin keskusvarastosta Puolasta tai vastaavassa maassa sijaitsevasta paikallisesta varastosta. Toimitusaika on tyypillisesti 2-3 päivää ja toimitetaan kompaktilla lavalla, jonka mitat ovat 165 x 65 x 98 cm. Lisäksi kokoonpano- ja alkuasennusprosessit sujuvat näppärästi ja käytännön verkkovideo-ohjeiden avulla varmistetaan, että tulevat käyttäjät voivat aloittaa työnsä nopeasti.

Molempiin LX50-malleihin on tilattavissa erilaisia lisävarusteita, mukaan lukien sahauspöydän jatkeet, lisäsivutuet ja puristimet, tukin kuormausrampit, tasauskiila kartionmuotoisten tukkien tasaamiseksi ja vänkäri tukkien manuaalista kääntämistä varten. Kaikki lisävarusteet ovat saatavana virallisesta Wood-Mizerin verkkokaupasta.

Katso lisätietoja LX50-sahasarjoista ja lähetä kyselysi verkkosivustolla https://woodmizer.fi/contact olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä paikalliseen Wood-Mizerin jälleenmyyjääsi.

 

***

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!