Wood-Mizer julkistaa LT70 HEAVY-DUTY -sahan

LT70 HEAVY DUTY on industrial bed with double side supports
02.12.2020

 

Wood-Mizer on onnistunut yhdistämään kahden hyväksi havaitun sahan parhaat ominaisuudet uudeksi tuotteeksi. LT70 HEAVY-DUTY -saha tuottaa puutavaraa teollisella tasolla helposti ammattimaisella LT70-sahalla.

LT70 HEAVY-DUTY -sahassa yhdistyvät erinomaisten sahaustulosten saavuttavan ammattimaisen LT70-sahan pitkälle kehitetty sahauspää ja Wood-Mizerin teollisen ohutteräisen vannesahan WM4000 huipputekninen vankka sahauspöytä. Tämä yhdistelmä tuottaa korkealaatuisen puutuotteen helposti ja suurella nopeudella. ”LT70 HEAVY-DUTY -sahan käyttäjät kertovat tuottavuutensa kasvaneen huomattavasti käytön helppouden ja tukin käsittelynopeuden ansiosta”, toteaa Hubert Powietrzynski, Wood-Mizerin Euroopan myyntipäällikkö.

 

LT70 HEAVY DUTY on industrial bed from WM4000

Luotettavaa LT70-sahauspäätä on saatavana kahtena leveytenä – VAKIOPÄÄLLÄ halkaisijaltaan maks. 95 cm olevien tukkien ja LEVEÄLLÄ päällä maks. 105 cm:n halkaisijalla olevien tukkien sahaamiseen. Vakiomallilla voidaan valmistaa 73 cm leveitä lautoja, kun taas leveämmällä sahauspäällä leveyskapasiteetti nousee 86 cm:iin. Sahauspäässä on vakiona laudanpalauttaja, joka poistaa liu’uttamalla sahatut pintalaudat peruutettaessa sahapäätä lisäten näin tehokkuutta.

LT70 HEAVY-DUTY -sahassa käytetään 38–50 mm leveitä ja 4670 mm pitkiä teriä, kun taas LT70WIDE HEAVY-DUTY vaatii 38 mm leveät ja 5000 mm pitkät terät. Terän suorituskykyä parantavat sähköisesti säädettävä teräohjaimen varsi ja automaattinen terän voitelujärjestelmä, jotka pidentävät terän käyttöikää ja lisäävät terän vakautta erikokoisia materiaaleja sahattaessa. Sahauspää voidaan vaihtoehtoisesti varustaa terän käyttöikää pidentävällä kaarnanjyrsimellä ja laserosoittimella tukin asemoinnin helpottamista varten.

 

Sawing head from LT70WIDE on HEAVY DUTY sawmill

 

LT70 HEAVY DUTY Remote Operator Station with PLC2 and Super Hydraulics manipulators

Vakiomallisen LT70 HEAVY-DUTY -sahan toimitukseen kuuluu etäkäyttöasema, joka voidaan asettaa työn kannalta sopivimpaan paikkaan sahan lähettyville. Laudan automaattista paksuuden asettamista varten käyttäjäasema sisältää tunnetun, nopean ja tarkan SW10-mittalaitteen tai valinnaisen mittalaitteen PLC1, PLC2 tai Accuset 2.

HEAVY-DUTY-sahat on rakennettu suurelle ja vahvalle rungolle, johon on asennettu vankka keskitetty tukkipuristin kahden tangon varaan, iskunvaimennusrulla ja lyhyt kuljetinhihna. Sahassa on superhydraulinen tukinkäsittely, joka on suunniteltu jopa kolme tonnia painavien tukkien nopeaan ja helppoon käsittelyyn. Suuritehoinen 5,5 kW:n hydraulipumppu käynnistää tukinkäsittelytoiminnot kahdella kaksoissylintereissä olevalla vetävällä rullalla, jotka helpottavat tukin sijoittamista sahauspöydän penkeille. Varustukseen kuuluu kaksisuuntainen ketjukääntäjä, joka pyörittää painavat tukit nopeasti oikeaan asentoon, sekä kolme pystysuuntaista kaksoistukea, jotka tuovat vakautta tukkien kiinnittämiseen ja kääntämiseen. Sahauspöydän kapasiteettia voidaan laajentaa jatkopöydällä (0,9 tai 3,6 m pitkä), tukkien kuormaajalla, lajittelupöydällä tai sahauspöydän korotetuilla jaloilla, jotka sopivat hyvin yhdistettäviksi olemassa oleviin sahausjärjestelmiin.

 

LT70 HEAVY DUTY industrial bed with double side supports

 

LT70 HEAVY DUTY on industrial bed with power feed rollers

 

”LT70 HEAVY-DUTY on vahvalla ja kestävällä runkorakenteella varustettu suuritehoinen saha, joka pystyy tehokkaasti käsittelemään massiivisia, raskaita tukkeja. Lisävarusteena saatava jalkasarja nostaa sahauspöydän runkoa ja helpottaa puhdistamista rungon alta”, Hubert Powietrzynski kertoo. ”Sahan pöytä on varustettu kestävällä hydraulijärjestelmällä, joka mahdollistaa suurten tukkien nopeamman käsittelyn, minkä ansiosta kokonaistuottavuus kasvaa. Tästä syystä suuret puutavaran tuotantoyritykset arvostavat LT70 HEAVY-DUTY -sahan kapasiteettia niin paljon”.

Lue lisätietoja osoitteessa woodmizer.fi tai ota yhteyttä paikalliseen Wood-Mizerin edustajaan.

 

LT70WIDE HEAVY DUTY on industrial bed with raised legs

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!