Wood-Mizer esittelee MP220 oiko-/tasohöylän/halkaisusahan

Wood-Mizer MP220 Moulder/Planer/Ripsaw
14.07.2021

 

Wood-Mizerin MP220 puuntyöstökone yhdistää tehokkaasti kolme toimintoa - oiko- ja tasohöyläyksen ja halkaisun vain yhdellä koneella säästäen aikaa ja kustannuksia.

MP200 on erinomainen ratkaisu pyörölistojen, lattialankkujen, paneelien, reunalistojen valmistamiseen nopeammin ja alhaisemmilla kustannuksilla.

 

 

MP220 sisältää vaakakutteripään ja yksittäisen pyörösahanterän. Halkaisu ja höyläys voidaan suorittaa yhdellä työstökerralla. Höyläterät tarjoavat enintään 20 mm profilointisyvyyden. Tasohöyläyksen maksimimitat ovat 240 mm korkeus ja 410 mm leveys (halkaisuterän ollessa pois käytöstä).

 

 

Halkaisuterä on piilotettu yläsuojan sisäpuolelle, mistä se on helposti säädettävissä käyttäjän toimesta. Halkaisusahan enimmäiskorkeus on 75 mm. Suoritettava materiaalinsyöttö sujuu vaivattomasti ja turvallisesti.

 

 

Syöttöpöydän päälle sijoitetusta ohjausyksiköstä on erittäin helppo käyttää MP220 -konetta. Ergonomisesti sijoitettu käsikampi mahdollistaa oiko-/tasohöyläyksen paksuuden asetuksen säätämällä valurautapöydän korkeutta. Ohjuri helpottaa halkaistavan materiaalin asemointia.

 

 

Kaksi sähkömoottoria (3,2 kW/4,4 HV) tuottavat 600 rpm:n kierrosnopeuden varmistaen lopputuotteiden sileät pinnat samalla kuluttaen vain hieman energiaa ja alentaen melutasoa.

MP220-koneessa on 5 m/min kiinteä syöttönopeus (ECO-malli) tai portaattomasti säädettävä 2-12 m/min syöttönopeus (PRO-malli).

MP220-koneessa on kaksi sahanpurun poistoaukkoa, jotka ovat sijoitettu yläsuojakanteen ja toinen valurautapöydän alapuolelle, jolloin työalueen puhtaanapito on helpompaa.

 

 

Kevyt (195 kg) ja kompakti MP220 voidaan varustaa kuljetuspyörillä koneen nopeaa siirtelyä ja sen kätevää asentamista varten työpisteeseen.

Wood-Mizerilla on laaja valikoima profiiliteriä, halkaisuteriä ja muita lisävarusteita yrityksen valmistamiin puuntyöstökoneisiin.

 

 

Helppokäyttöisyys, edullinen hinta ja kahden vuoden takuu tekevät MP220-puuntyöstökoneesta monipuolisen koneen, joka soveltuu ihanteellisesti sahureiden ja kirvesmiehien tarpeisiin, jotka haluavat monipuolistaa tuotevalikoimaansa ja lisätä lopullisen puutuotteen lisäarvoa. Monipuolisuus on tämän koneen valttikortti.

Ota yhteyttä paikalliseen Wood-Mizerin edustajaan saadaksesi lisätietoja ja tarjouksen.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!