Wood-Mizer LIVE: ensimmäinen Wood-Mizerin tuotteiden esittely verkossa 17. syyskuuta 2020

Wood-Mizer new product LIVE Broadcast September 17
17.09.2020

 

Wood-Mizer esittää sarjan LIVE-lähetyksiä YouTubessa ja Facebookissa. Tässä voit nähdä tallenteen ensimmäisestä esittelystä 17. syyskuuta; siinä Wood-Mizer esitteli uusimmat tuotteet. Katso LIVE-lähetysten aikataulu tältä sivulta. Älä jätä väliin Wood-Mizerin verkkotapahtumia, joissa voit esittää kysymyksiä suoraan Wood-Mizerin asiantuntijoille verkkojuttelun kautta.

 

PIENI LT15-SAHAN SIIRRETTÄVÄ MALLI

LT15MOBILE – sarja edullisia sahoja pienimääräisen puutavaran käsittelyyn

Monipuolisuutensa ja edullisen hintansa ansiosta LT15 on ollut hyvin suosittu tilanomistajien, puuseppien ja kirvesmiesten, maanviljelijöiden, arboristien, pienmuotoisten sahayrittäjien ja monien muiden keskuudessa. Nyt tämä Wood-Mizerin pieni saha on saatavana SIIRRETTÄVÄNÄ mallina.

 

Wood-Mizer LT15 Mobile

 

JOS SAHAAT SUURIA TUKKEJA JA TEET LEVEITÄ LANKKUJA, TUTUSTU EHDOTTOMASTI LT40WIDE-SAHAAN

LT40WIDE – suosituimmassa sahassamme on uusi leveämpi pää

UUDEN LT40WIDE-mallin avulla voit työstää jopa 88 cm leveitä pelkkoja (15 cm leveämpiä kuin tavallisella LT40:llä) ja halkaisijaltaan 105 cm:n tukkeja .Terän vakauden lisäämiseksi Wood-Mizer on päivittänyt teränohjainvarren järeämpään malliin täydellisen sahauksen aikaansaamiseksi joka kerta.

 

Wood-Mizer LT40WIDE

 

TÄYSIN UUSI IDEA HUONEKALULUOKAN PUUTAVARAA TEKEVILLE

MB200 – tasojyrsin

SlabMizer MB200 tasojyrsin jyrsii ja tasoittaa tehokkaasti lankkuja ja muuta leveää materiaalia pienin ponnistuksin. SlabMizer työstää 1420 mm leveää x 203 mm paksua x 558 pitkää materiaalia. Koneessa on moottorikäyttöiset teräpään suuntaohjaimet vaihtelevalla syöttönopeudella, 5” jyrsimen teräpää viidellä nelisivuisella terällä ja epäkeskohiomapään kiinnityksellä.

 

Wood-Mizer MB200 SlabMizer

 

Wood-Mizer MB200 SlabMizer

 

WOOD-MIZERIN UUSIN KAKSIKISKOINEN LX-SAHA SAHAA LEVEÄMMÄLTÄ JA

LX250 – kaksikiskoinen saha 135 cm:n sahausleveydellä

Massiivisten lautojen ja lankkujen sahaamisen kehitetty LX250 liittyy Wood-Mizerin kaksikiskoisten sahojen LX-sarjaan. Kestävä teräsrunko on suunniteltu raskaiden, suurten tukien käsittelyyn. Rungon korkeammat sahauspenkit helpottavat tukkien lastaamista haarukkatrukilla tai traktorilla.

 

Wood-Mizer LX250

 

KUORMALAVATUOTANNON UUSI TASO HR250-SAHALLA

HR250 – kompakti kaksiteräinen vaakahalkaisusaha digitaalisella mittalaitteella

HR250-sahan ainulaatuisen muotoilun ansiosta pelkka voidaan halkaista kahteen tai kolmeen kappaleeseen jokaisella sahauskerralla. Digitaaliset mittalaitteet ja muut turvallisuusominaisuudet tekevät tästä koneesta erittäin helpon sovittaa olemassa olevaan korkean tuotannon toimintaan hyödyn lisäämiseksi. Kapeat ja ohuet vannesahan terät kaipaavat vähemmän huoltoa ja lyhentävät huoltoaikaa minimiin.

 

Wood-Mizer HR250

 

Lisätietoja ja tarjouksia saat ottamalla yhteyttä paikalliseen Wood-Mizerin edustajaan.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!