Esittelyssä Wood-Mizer LT20WIDE siirrettävä saha

Wood-Mizer LT20WIDE Mobile Sawmill Premiers at French Customer Days 2023
07.06.2023

 

Wood-Mizer lisää LT20-sahaperheeseen WIDE-sahauspäävaihtoehdon. LT20WIDE-sahan lanseerauksen myötä Wood-Mizer sai valmiiksi WIDE-vaihtoehdon käyttöönoton koko LT-sahaperheeseen, johon kuuluvat LT15-, LT20-, LT40- ja LT70-koneet. Uusi LT20WIDE-saha mobiiliversiona esiteltiin ensimmäisenä Ranskassa maaliskuun 2023 lopussa.

WIDE-sahauspää on kehitetty vastaamaan teollisuuden kasvavaan kysyntään sahata suurempia tukkeja. Leveämmän sahauspään avulla käyttäjä voi sahata tukkeja, joiden halkaisija on jopa 90 cm. WIDE-sahauspäästä on lisähyötyä kaupunkisahauksessa ja alueilla, joilla halkaisijaltaan suuret tukit ovat halvempia ja helpommin saatavilla.

 

 

"Uusi LT20WIDE-saha siirrettävänä versiona, jossa on leveämpi sahauspää, vastaa kasvavaan kysyntään kevyistä ja kohtuuhintaisista sahoista, joiden tukkikapasiteetti vastaa suurempien koneiden kapasiteettia", sanoo Tizoc Chavez, Wood-Mizer Francen johtaja. "LT20WIDE Mobile on kehitetty pienille sahayrityksille ja yksittäisille käyttäjille, vaikka se varmasti vastaa tehokkuuden lisäämiseen keskittyvien suurempien yritysten tarpeita."  Tämä kone kuulostaa hyvältä myös niille sahureille, jotka ovat vasta aloittamassa toimintaansa." 

Aiemmin tänä vuonna Wood-Mizer toi markkinoille LT15CLASSIC WIDE Mobile -sahan, joka esiteltiin myös Ranskan asiakaspäivillä, jotta kävijät pystyivät vertailemaan molempien mallien ominaisuuksia ja etuja.

Siinä missä LT15WIDE on rakennettu matalan sahauspöydän varaan ja siinä on manuaaliset tukkien käsittely, LT20WIDE-sahassa on hyväksi todettu klassinen Wood-Mizerin ulokerunkoinen sahapään rakenne ja hydrauliset sahauspöydän toiminnot. LT20WIDE Mobile -mobiilisahalla voidaan käsitellä tukkeja kolmessa eri versiossa - manuaalinen, vakio- ja superhydraulinen. Superhydraulinen versio sisältää kaksi pystysuoraa sivukannatinta, keskipuristimen kahdella tangolla, kiinnitysleuat, tukinkääntäjän, tukin tasausrullat ja tukkikuormaajan. Sahan omistaja voi valita kokoonpanon tuottavuus- ja budjettivaatimustensa mukaisesti.

 

 

LT20WIDE-sahan uusi versio on saatavana 7,5 kW:n, 11 kW:n ja 15 kW:n sähkömoottoreilla, 25 hv:n bensiinimoottorilla sekä 22 hv:n tai 25 hv:n dieselmoottoreilla. 

Vakiovarusteena olevan automaattisen laudanpaksuuden asetuslaitteen Setworks SW10 ansiosta sahaaminen on helpompaa, koska käyttäjän ei tarvitse muistaa asettaa paksuutta jokaisen sahauksen jälkeen. Sahauspäätä liikutetaan ylös/alas ja eteen/taakse sähköisesti. Säiliöstä tuleva vesi syöttää voiteluaineen suoraan terään sahauksen tehostamiseksi. Sähköinen teräohjainvarsi pitää terän tuettuna erikokoisia materiaaleja sahattaessa. Terän kireyttä on helppo säätää ja terä pysyy oikeassa kireydessä sahausta varten. Lisävarusteena saatava kaarnanjyrsijä auttaa pitämään sahanterän terän terävänä pidempään, sillä se poistaa kaarnan, lian ja kivet tukin pinnalta.

Siirrettävä saha voidaan kuljettaa metsään, maatilalle tai rakennustyömaalle, jossa käyttäjän on sahattava tukkeja. Sahan kuljettaminen lava-autolla on kätevää, ja sahan valmisteleminen työmaalla työskentelyyn vie vain muutaman minuutin.   

 

 

Asiakkaiden tapaaminen ja uusimpien Wood-Mizer-koneiden esittely ranskalaisessa L'Ablén kaupungissa Malaussènen lähellä on ollut suuri menestys! Aurinkoisen taivaan alla ja ystävällisessä ilmapiirissä 29.-30.3.2023 kymmenet kollegat ja puuntyöstäjät pääsivät seuraamaan Wood-Mizerin parhaiden ratkaisujen esittelyä puuteollisuudelle, mukaan lukien uusi LT20WIDE-mobiilisaha.    

Wood-Mizer tarjoaa kahden (2) vuoden takuun kaikille ammattikäyttöön tarkoitetuille sahoille ja ensiluokkaisen huoltotuen.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Wood-Mizerin paikalliseen myyntiedustajaan

 

***

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!