Wood-Mizer MS750-levysaha ammattimaiseen paneelien mitoitukseen ja puun sahaamiseen

Wood-Mizer MS750 Panel Saw for Professional Panel Sizing and Wood Cutting
05.07.2023

 

Wood-Mizer laajentaa puuntyöstökoneiden valikoimaansa edistyksellisellä levysahalla erilaisten paneelien, puulevyjen ja massiivipuulevyjen sahaamiseen. MS750:ssä on vankka valurautainen sahausyksikkö, viiltosahanterä ja alumiininen liukupöytä. Kone on kehitetty puusepänverstaille ja huonekaluvalmistajille, jotka etsivät jatkuvasti tehokkaampia tapoja erilaisten puumateriaalien tarkkaan mitoittamiseen ja sahaamiseen.   

Eurooppalaiset insinöörit ovat suunnitelleet MS750-levysahan tukeutuen päivittäin erityyppisiä levy- ja muotosahoja käyttävien puuseppien ja puutyöntekijöiden tietoihin ja kokemuksiin. Kone on rakennettu integroidun valurautaisen sahausyksikön ympärille, jossa on 6 kW:n päämoottori ja erillinen 0,75 kW:n moottori ”undercut”-sahausta varten. 

 

 

Sahausyksikkö on asennettu kahteen valurautaiseen liukukiskoon koneen teräsrungossa, mikä mahdollistaa tarkan sahauskorkeuden ja -kulman säädön. Sahausyksikön rakenne perustuu lyhyeen pääkara-akseliin ja hihnavaihteistoon. Halkaisijaltaan enintään 400 mm:n pyörösahanterän vaihtaminen on nopeaa ja kätevää työkaluttoman "Rapid"-pikakiinnitysjärjestelmän ansiosta.  

Massiiviteräksisellä rungolla varustettu MS750-levysaha on erittäin jäykkä ja kestää tärinää ja muodonmuutoksia. Liukupöytäjärjestelmä on kiinnitetty pysyvästi koneen runkoon neljällä tapilla, jotka mahdollistavat vakaan käytön ja sahausgeometrian säilyttämisen.    

Valurautainen työpöytä on kiinnitetty neljään tukeen, jotta sitä voidaan helposti säätää alumiinista liukupöytää vasten. Teräsrungon alaosassa on mekanismi koneen tasaamista ja ankkureiden asentamista varten.  

 

 

Wood-Mizer MS750:n valmistuksessa käytetty valurauta on taottu ja työstetty Euroopassa. Se on ihanteellinen materiaali työpöytien, sahausyksiköiden ja muiden puuntyöstökoneiden osien rakentamiseen. Se lisää rakenteen vakautta ja jäykkyyttä sekä tärinänkestävyyttä käytön aikana.  

Liukupöydän rakenne on asetettu erittäin jäykkään monikammioiseen anodisoituun profiiliin. Pöytä on vakautettu kahdellatoista epäkeskisellä ohjausrullalla. Pöytä liikkuu neljän erittäin kovan terästangon varassa, ja viides lisätanko vahvistaa rakennetta ulkopuolelta ja tarjoaa kiinnityksen ristiviivaimelle. Liukukiskoon on asennettu ainutlaatuiset suojukset ja puhdistimet, jotka suojaavat kiskoa sahanpurulta ja roskilta.  

Sahausleveyden ja -pituuden tarkka mittaaminen on mahdollista pysty- ja vaakaviivainten päälle asennettujen elektronisten lukulaitteiden avulla. Lukijat mahdollistavat erittäin tarkan ja johdonmukaisen materiaalin mitoituksen ja sahauksen; lisäksi niissä on absoluuttinen mittaustoiminto. 

 

 

MS750-levysahan ohjauspaneelista käyttäjä pääsee käsiksi sahanterän pääkytkimeen (johon pääsee käsiksi myös pöydän reunaan aivan käyttäjän käden viereen sijoitetusta säätöpaneelista), viiltosahanterän kytkimeen, liukupöydän hidas/nopea-kytkimeen, sahauskorkeuden ja sahanterän kallistuksen sähköisen säädön kytkimeen, sekä hätäpysäytyspainikkeeseen. Käyttönopeus ilmaistaan LED-merkkivaloilla.     

Käyttäjän turvallisuuden lisäämiseksi MS750-levysahassa on keskimmäinen sahanterän suojus, joka on valmistettu korkean suorituskyvyn muovista, rullat materiaalin syöttöä varten ja korkeuden säätömekanismi, jossa on pieni iskunvaimennin. Suojus suojaa työskentelyä myös silloin, kun sahanterä on kallistettu 45 astetta. 

Sahanpurun tehokasta poistamista varten on kaksi poistoaukkoa - ensimmäinen on 125 mm leveä ja sijaitsee suoraan sahausyksikössä, ja toinen on 100 mm leveä ja sijoitettu suojavarteen. On suositeltavaa käyttää erityistä Wood-Mizer MES -purunpoistojärjestelmää, joka parantaa suorituskykyä kaikkien puuntyöstökoneiden kanssa.  

 

 

Wood-Mizer MS750 on valmistettu kokonaan korkealaatuisista materiaaleista ja komponenteista eurooppalaisissa tehtaissa - alkuperäinen suunnittelu ja edistyksellinen tuotantoprosessi takaavat häiriöttömän toiminnan moniksi vuosiksi.     

Jos haluat suurimman tehokkuuden ja parhaan suorituskyvyn erilaisten paneelien, MDF-levyjen, puulevyjen ja massiivipuulevyjen sahaukseen, valitse oikea pyörösahanterä Wood-Mizerin TOOLS -luettelosta. Luettelo tarjoaa laajan valikoiman ammattikäyttöön tarkoitettuja sahanteriä paneelien mitoitukseen ja viiltosahaukseen, massiivipuun sahaamiseen ja poikkisahaukseen ja ne täydentävät täydellisesti puuntyöstötuotevalikoimaa.   

Katso lisätietoja MS750-levysahasta ja muista puuntyöstölinjan tuotteista viralliselta verkkosivustoltamme, tai ota yhteys paikalliseen jälleenmyyjäksi.

***

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!